Med världens hårdaste märkningar för rättvis handel, Fairtrade, och ekologisk produktion, Soil Association Organic, planerar vi att både utvidga sortimentet och försäljningen inom Sverige och till fler länder i första hand inom EU. Med enbart veganska ingredienser är vi ett starkt alternativ på mer medvetna marknader som Storbritannien och Nederländerna. Och med större delen av produkterna innehållande 100% livsmedelsgodkända råvaror blir det lättare att sälja in och få medial uppmärksamhet. Och - vi satsar på en prisnivå som gör det lätt för kunden att välja det mest etiska och hudvänliga alternativet på butikshyllan.

   Världsbutiker, ekologiska butiker och hälsokostbutiker är våra främsta återförsäljare. Bara i Sverige finns det över 1000 hälsokostbutiker. Inom EU finns det uppåt 3000 rättvis handel-butiker. I planerna finns också att komma in hos olika kedjor och sälja våra hudvårdsprodukter under speciella varumärken just för dem. Vi har prisutrymmet för att vara intressanta för dagligvaruhandeln och apotekskedjor.

   För att öka produktionen krävs att vi investerar i bland annat vakuumblandare för emulsionsprodukterna, samt kapital för inköp av större volymer av råvaror och förpackningar. Att satsa på säljare och produktionspersonal är också investeringar som snabbt kan betala sig. Därför välkomnar vi samarbetspartners, delägare och investerare som kan tillföra resurser som gör att vi kan öka volymerna och öka både vinstmarginaler och vinster.

   Kontakta Viktor Jonsson på telefonnumret eller mejladressen nedan!